Sunday, February 22, 2009

Maailm lõppeb maikuus.

Oleme kõik oma elus teinud lähemat tutvust muusikaga, mõned isegi väidavad et ei suuda ilma selleta elada. Arvestades tänapäeva ühiskonda, kus iga teine inimene kõnnib tänavail kõrvaklapid juuste alla peidetud... Ei imesta. Kogu uudse ja hämmastava elektroonika kõrval leidub ka uunikume, mida vähesed meist viitsivad kasutada, näiteks... Noh, vinüülplaadid. Hämmastavalt huvitavad ja ilusad, tihti täis ka vana head muusikat, mida heameelega uuriks lähemalt. Kahjuks ei juhtu midagi, kui neid lihtsalt endale kõrva äärde panna. Selle jaoks toobki NETT teile Grammofoni.

Kellel too allegooriline tekst midagi ei öeldnud, siis Grammofon saab olema 16. mail kell 17.00 Paide tn. UK's toimuv moekonkurss, kuhu on kõik huvilised oodatud. Eesmärk on innustada inimesi leidma vanades riietes midagi uut, pakkuda lõbu ja kogemusi ning motiveerida andekaid disainereid.
Kellel huvi, asuge kavandama ning uurige reglementi, ootame suure huviga!
Kellel veidi vähem huvi, proovige teha sama või siis tulge lihtsalt etendust nautima.
Kellel puudub huvi... Palun, mõelge vinüülplaatide peale, mida nad teile halba tegid?

Suurte kutsikasilmadega teid vaadates,


Grammofon 2009 reglement.

1. Grammofon

1.1. Grammofon on NETTi korraldatud konkurss noortele moedisaineritele. Konkurss toimub 16. mail, 2009. aastal algusega kell 17.00. Ürituse toimumispaigaks on Tallinna Paide tänava Uuskasutuskeskuses .

1.2. Moeshow alateema on muusika.

1.3. Lisainfot küsi aadressilt armsakenett@gmail.com või vaata www.armsake.blogspot.com.

2. Osalemine

2.1. Osalejatel tuleb end registreerida hiljemalt 1. maiks 2009, saates meili, milles sisaldavad autori(te) kontaktandmed, kollektsiooni pealkiri, modellide arv ja nende nimed, elektronposti aadressile grammofon.moeshow@gmail.com .

2.2. Osaleda võivad kõik 13-35-aastased isikud.

2.3. Kollektsioonil võib olla nii üks kui ka mitu autorit.

2.4. Üritusest võib osa võtta üks autor ühe kollektsiooniga.

2.5. Kollektsioon peab koosnema vähemalt viiest ning mitte rohkem kui üheteistkümnest kostüümist.

2.6. Kõik rõivaesemed peavad olema ise õmmeldud, valmistoodangu kasutamine on lubatud, kui seda on kasutatud toorainena õmblemisel.

2.7. Osaleja peab hoolitsema kollektsiooni õigeaegse valmimise eest.

2.8. Iga konkursist osavõtja pealkirjastab oma kollektsiooni, esitab paberil arvutikirjas kollektsiooni lühitutvustuse ning vähemalt ühe kavandi kollektsiooni kuuluvast kostüümist. Kavandid võivad olla teostatud fotodena, arvutigraafikas, joonistusena, segatehnikas või muul viisil.

2.9. Korraldajatele tuleb esitada kollektsiooni taustamuusika CD - kandjal.

2.10.Peaproovist osavõtt on kõigile osalejatele kohustuslik. Peaproov toimub 16. mail, kl 13:00 Paide tänava Uuskasutuskeskuses.

2.11. Kollektsiooni esitluse kestus peab jääma 2 ja 8 minuti vahele.

2.12. Pärast kollektsiooni esitlust on kollektsiooni autor(id) kohustatud minema lavale ning vastama mõnele kollektsiooni puudutavale küsimusele, mille esitab õhtujuht.

2.13. Korraldajad saavad vajadusel abistada modellide leidmisel ja lavalise liikumise paikapanemisel.

3. Hindamise kriteeriumid

3.1. Žürii hindab osalejate endi poolt õmmeldud kollektsioonis vanade asjade taaskasutust, vastavust teemale, uudsust, ühtsust, idee teostust, õmblemistöö kvaliteeti ning viimistlust.

3.2. Samuti arvestatakse muusika, soengute ja meigi sobivust kollektsiooni kui tervikuga.

4. Oksjon

4.1. Kõik kollektsioonid on soovi korral võimalik maha müüa pärast moeshow´d toimuval oksjonil.


Teravaid kääre !

No comments:

Post a Comment