Wednesday, February 10, 2010

Mööblirenoveerimiskoolitus!

Ootame sinisilmselt inimesi osalema meie mööblinäitusel ja taaskasutus-üritusel „Pööbel” ja aitamaks inimesi inspireerida, motiveerida ja lihtsalt kohale meelitada korraldame eelnevalt ühe väikese ent õpetliku mööblirenoveerimiskoolituse!

Koolitus toimub laupäeval, 27. veebruar, nii et loodetavasti leidub kooli või töö kõrvalt selle jaoks aega. Kell 9.00 – 15.30 (vahepeal on ka 30 min kohvipaus) Nikerdajate töötoas, aadressil Türi tn 6 (http://www.nikerdajad.ee/asukoht.html).

Põhirõhk on puitesemete renoveerimisel, kuid kohapeal lisaks praktikale õpetatakse ka teooriat – erinevatest tööriistadest, töövõtetest, kasutatavatest materjalidest ning räägitakse pehme mööbli renoveerimisest lisaks puitmööblile.

Juhendajaks on Jaak Tammearu, kes hetkel töötab firmas Artbrothers, millel on nii muinsuskaitseameti tegevusluba (ehk siis luba restaureerida muinsusväärtusi) ja mille restaureeritud esemeid võib leida erinevates muuseumites, Stenbocki majas kui ka Olustvere mõisas. Jaak Tammearu ise on liitunud Artbrothersiga aastal 2004, ta alustas FIE’na alates 1994. aastast ja on õppinud Tsunftijänestes.

Kaasa võtta enda mööbliese, soovitatavalt midagi väiksemat ja puidust. Vajaduse korral saab NETT mööblieseme leidmisega aidata UK vahendusel.
PS. Koolitusel renoveeritud mööbliesemega saab ka hiljem osaleda „Pööblil” ning tahtmise korral see oksjonil maha müüa.

Kellele pakub huvi, palume kontakteeruda aadressil taaskasutusnett@gmail.com, kohti on vaid 10 ja materjalide kogumaksumus oleks muidu 500.-, aga NETTi abiga läheb see teil maksma ainult 250.-, ülejäänud on meie hoole all ;)

Ootama jäädes,
sinu NETT

No comments:

Post a Comment