Friday, April 24, 2009

Grammofon tuleb!

Hommikust tähesära!

Kevad on vahepeal kätte jõudnud ning ilmad lähevad iga päevaga aina ilusamaks. Maikuu on peaaegu kohal ja samuti on „Grammofon” nurga tagant välja piilumas. Siinkohal jagaks veidi täpsemat infot kogu ürituse kohta kõigile huvilistele-osalejatele.

„Grammofon” on muusika- ja taaskasutusteemaline moekonkurss, 16. mail kell 17.00 Paide tn. UuskasutusKeskuses (www.uuskasutus.ee). Üritus on kõigile tasuta ning arvatavasti kestab tund, tund-poolteist. Põhiidee on panna rohkem rõhku vanade riiete ümberõmblemisele ning nende läbi uute, huvitavate asjade loomisele. Ootame oma osalejatelt nutikust, leidlikkust ja loovust, kõik huvitavad lahendused ja praktilised ideed on oodatud meie poolt. Hetkeseisuga osaleb 7 kollektsiooni, aga eks näis, kui palju neid lõpuks on. Palume vaid kõikidel osalejatel saata ära registreerimisinfo hiljemalt 1. maiks (grammofon.moeshow@gmail.com), samuti saata kiirelt-kiirelt ära oma kollektsioonide lühitutvustused ja kavandid, kes seda pole veel teinud.

Konkurssi hindab žürii kooseisus Karolin Kuusik, Reet Aus ja Anu Lensment ning õhtujuhiks on Merle Liivak.
Osalejatel on võimalus võita omapärane ja eriline karikas, samuti ka erinevaid tooteid looduslähedastelt ühingutelt nagu Mahekaup, Loodusjõud, Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum, Roheline Tuba jpm.

Pärast konkurssi toimub kohapeal ka oksjon, kus osalejatel on võimalus oma kollektsiooni publikule maha ärida. Oksjonil osalemine on vabatahtlik ning saadud tulud lähevad kollektsiooni autorite enda tasku, kui nad ise ei soovi seda kellelegi-millelegi annetada.

Osalejatele – Olege 16. mail kindlasti juba kell 13.00 kohal, peaprooviks lava ja heliga. Palume teil kaasa võtta oma muusika CD-kandjal, kogu kollektsioon (peaprooviks pole vaja teha soenguid ja meiki, aga riideid on küll vaja) ja lõuna. Hoiatame vaid, et kõrged kontsad pole väga hea idee, kui soovite veel infot nt lava mõõtmete kohta, siis küsige julgelt (armsakenett@gmail.com)!

Ülejäänud huvilistel palume lihtsalt sõpradele edasi öelda, kohale tulla ja üritust nautida!

Päikest soovides,
NETT, armsakenett@gmail.com

No comments:

Post a Comment