Wednesday, May 13, 2009

Viimane teavitus.

[insert a nice greeting here]

Oleme viimsed detailid teada saanud ja otsustasime neid teiega ka jagada, lihtsalt niisama, lõbu pärast. Because we can.
Moekonkurssil „Grammofon” osaleb 9 unikaalset ja imepärast kollektsiooni lausa erinevates Eesti nurkadest. Näha saab ka NETTi enda loomingut, õhtut juhib eelnevaltnimetatu Merle Liivak ja muusikaga tegeleb meil DJ Coffeemachine.

Muusikaga on „Grammofon” veel ühte moodi seotud, nimelt arvatavasti toimub kohapeal ka UK korraldatud plaaditurg. Hetkel pole kõik veel 100% paigas, rohkem infot võib leida UK kodulehel (www.uuskasutuskeskus.ee). Turu toimumise korral on plaate võimalik uurida väikesel vaheajal, enne auhindade jagamist. Siis on teil ka võimalus uudistada UK poes (mis on avatud kogu moeshow vältel, mööbliosakond va) või piiluda videoruumi, kus näidatakse erinevaid keskkonnateemalisi filme nagu „Meie ostame, kes maksab?” ja „The story of stuff”. Pärast võitjate selgumist toimub oksjon, nii et ärge liiga kiirelt ära kaduge!

”Grammofoni” kõrval tähistab UuskasutusKeskus samal päeval ka oma viiendat sünnipäeva!

Üleüldiselt on kogu üritus tasuta ja kõigile avatud. See toimub UK tagahoovis ja värske õhu käes, nii et olge selleks valmis.

NB! On toimunud ka väike muudatus. Nimelt žüriisse tuleb meil Reet Aus'i asemel hoopis Jaanika Terasmaa.

http://img136.imageshack.us/img136/1613/grammofonplakat.jpg

Ootame teid suure innuga.
Olgem mõnusad!
NETT, armsakenett@gmail.com

No comments:

Post a Comment