Thursday, July 23, 2009

D'oh

Me vabandame tehniliste viperduste pärast, mida meie blogihaldur Eva endaga kaasa tõi ja vabandame, et ei teatanud ette tänast 10-krooni päeva siin blogis. Vastavad meetmed on kasutusele võetud (loe: Eva sai vastu kukalt) ja me jätkame tavapärase programmiga.

Nagu mainitud, toimus ka täna (23. juuli) UuskasutusKeskuse hoovis 10-krooni päev, kus tubli NETTi naiskond kogus kokku pea et 1200.- krooni. Täname kõiki, kes tulid kohale, meiega ostmise kõrvalt ka juttu puhusid ja tänast ilusat ilma, mis inimesi eemale ei peletanud. Alati on tore mõelda, et päike paistab optimistlikult meie ettevõtmiste peale.

Müügipäevadest sooviks ka natukene rohkem mainida. Esiteks, kui me väidame, et kõik UK hoovis on müügiks, siis KÕIK UK hoovis (heal juhul meie ka) on müügiks. Ärge kartke uurida sealset mööblit või meie taga paistvaid esemeid, võite julgelt kõndida mõlema lauapoole taga ja endale head ja paremat leida. Eelkõige müüme me kohapeal tonnide viisi huvitavaid ja ilusaid riideid, samuti ka praktilisi jalatseid, raamatuid, eelnimetatud mööblit, kotte ja seda kõike ainult 10.- krooni eest! Samas, kui mingi asi ei tundu olevat sellist summat väärt, siis oleme (harva siiski) teinud 2-for-1 müüke või allahindlusi, ja olemas on ka hea ja sõbralik TASUTA asjade kast, mis ausalt ka ei hammusta, kui te sealt midagi otsite. Müügist saadud tulu jagatakse UuskasutusKeskuse ja NETTi vahel ära, ja meie näol läheb see raha tuleva projekti jaoks, mille kohta võite juba varsti-varsti infot saada.
Kellele need müügipäevad veel huvi pakuvad, siis vihjeks mainin, et augustikuuks on veel kaks tükki planeeritud (6. ja 12. august). Hea viis neid mitte unustada oleks hoida silm peal meie Twitteri kasutajal (taaskasutusnett).
Soovitame ka kalendrisse märkida veel 8. august (Tartus kirbuturg) ja 5. september (märksõnaks uus Maailm), kui meie tegemised teile huvi pakuvad.

Tuleks ka rääkida natukene meie praegustest liikmetest ja kontaktviisidest. Lihtsalt niisama.
NETT koosneb kuuest tšikist, keskkonnaklubi algatajaks on meie särav ja vapustav Haldi. Tema on meie vaimne liider, raamatupidaja ja peamine isik, kelle poole nt koostööideedega pöörduda.
Haldi Vanatoa - hvanatoa@hot.ee, tel nr 53900759
Tanja Rudenko, Haldi parem käsi ja NETTi juht #2 -
flytanka@hot.ee, tel nr 58057075
Triin Roos, reklaami ja kommunikatsiooniekspert, kelle poole soovitame ka vajaduse korral pöörduda -
triin.roos@gmail.com, tel nr 53306234
Maarja Hindoalla, töötubade ja sponsorluse kontaktisik - maarja71@hotmail.com
Liisa Koppel, töötubade kontaktisik #2 - koppelliisa@hotmail.com
Eva Liisa Sepp
, kirjutusmeister (ehk siis ka selle blogi haldur) -
liisa@imelaps.ee
Samuti saab meiega ühendust võtta kollektiivsel meiliaadressil, armsakenett@gmail.com

Kui tekib küsimusi, siis kisage, vastame alati ja hea meelega.

Peatse kohtumiseni,

NETT, armsakenett@gmail.com

No comments:

Post a Comment