Friday, July 10, 2009

We want YOU

Servus!

Oled Sa vahepeal täheldanud, et Sul on liiga palju vaba aega, ja liiga vähe huvitavat ja kasulikku tegevust, millega seda sisustada? Oled kunagi tahtnud midagi suuremat korda saata, aga pole veel teadnud, kust alustada või millega liituda? Järsku oled Sa lihtsalt üks töökas ökoinimene/lillelaps, kes otsib viisi, kuidas enda vaateid paremini teistele teatavaks teha? Või tahad Sa lihtsalt laiendada oma sõprusringkonda, midagi lõbusat teha ja palju nalja saada?

Sellisel juhul on NETTil Sulle midagi erilist pakkuda!

Nimelt otsib tegus keskkonnaklubi endale uusi liikmeid, kellega muuta Eesti loodussõbralikumaks ja huvitavamaks paigaks. Me korraldasime see aasta väga eduka moeshow (mitu lausa!) ja õpetasime inimestele riiete ümbertegemise kasulikkust ja eripära. See aasta on meil midagi suuremat plaanis, mille jaoks otsime endale uusi, aktiivseid liikmeid.
Oleme leidnud endale koha Telliskivi loomelinnakus, kus me kavatseme hakata korraldama erinevaid taaskasutusteemalisi töötube kaks korda kuus. Kavas on ka kirjutada femme.ee's samal teemal blogi ja müüa endatehtud kuid väga kvaliteetseid esemeid, võtta osa/korraldada UuskasutusKeskusega koostöös müügipäevi ja kirbuturge ja mis kõige peamine, korraldada 2. mail suurejooneline mööblioksjon (millele eelneb näitus), mille jaoks me hakkame ka ise mööblit aasta läbi renoveerima.

Me oleme tegelikult lihtsad, sõbralikud ja toredad noored, keda kohtab igal tänavanurgal, kohvikus või koolis, aga see ei takista meid midagi erilist ja suurt korda saatmast. Miks peaks see siis Sind takistama?

Kirjutage oma sooviavaldus e-posti aadressile armsakenett@gmail.com. Lisage sinna kindlasti oma nimi, vanus, telefoni number ja muud kontaktandmed, elukoht (kaudselt sobib väga hästi, kui Sa meid just külla ei taha) ning põhjus, miks Sa tahaksid meiega liituda ja mida/kui tihti Sa saaksid meid aidata.

Liituge täna!

No comments:

Post a Comment