Sunday, November 29, 2009

Jõulutöötoad!

Tere jälle!

Kuigi paljud ei taha seda tunnistada, on Jõulud juba ukse taha piiluma tulnud. Ega seda ei saa pahaks panna, praegusel ajal on raske võrrelda rahakoti sisu poeleti hinnasiltidega ja pidada kõiki oma sugulasi ja sõpru usinalt meeles. Kuid alati on võimalus ise midagi valmis meisterdada, kas pole? Isegi midagi väikest omandab suurema sümboolsuse, kui oled selle oma kätega valmis meisterdanud.
Aga mida? Kuidas?

NETT tuleb appi!

Laupäeval, 5. detsembril, korraldab NETT suisa kaks jõuluteemalist töötuba!

Esimeses töötoas saab õppida ehete meisterdamist. Igasugused kõrvarõngad, kaelaketid ja peavõru kaunistused - alati tore kellelegi kinkida.
Töötuba toimub Telliskivi kirbuturu raames, aadressiks on Telliskivi loomelinnaku Roheline Saal, kell 11.00 - 15.00. Juhendama tuleb noor ehetekunstnik Evelin Grauen, kellega võite olla tuttavad septembris toimunud Recycle'i töötoast. Palume kaasa võtta hea tuju, vanu pärleid, kangajuppe ja vanu kõrvarõngaid, millelt teil poleks kahju taguseid eemaldada (või ümber kaunistada).

Teises töötoas, mis toimub esimesega samal ajal, õpetame jõulukaartide ja paberist jõuluehete valmistamist. Saab õppida decoupagé tehnikat, origamit ja palju muud.
Töötuba toimub Noortekohvikus, aadressil Pärnu mnt 9, kell 11.00 - 15.00. Juhendama tuleb kunstiõpetaja Leeve Eero, kes on arvatavasti rohkem tuttav Tallinna 32. Keskkooli õpilastele. Võtke kaasa erinevaid piltidega salvrätikuid, tugevamat paberit ja igasugust vana pakkepaberit, värvilist paberit või isegi ajalehti.

Mõlemad töötoad on kõigile tasuta ja kõik on oodatud, eriti noorem põlvkond :)
(Kuid ka vanemad on loomulikult oodatud, ärge muretsege)
Kui plaanite kindlalt ühel töötoal osaleda, andke märku meiliaadressil taaskasutusnett@gmail.com oma nime ja infoga, kust te meist kuulsite ning kummale töötoale tulete.

Jääme teid ootama!
sinu NETT

No comments:

Post a Comment