Sunday, November 15, 2009

T-kotid!

Tahame tänada kõiki meie eelmises töötoas osalejaid – meil on hea meel, et teile meeldis, ja loodame teid ka järgmises töötoas kohata.
PS, pilte võite leida aadressilt http://public.fotki.com/taaskasutusnett/

Ja kus hundist räägid...
Järgmine töötuba toimub juba 21. novembril ja teemaks on vanade T-särkide muutmine praktilisteks T-kottideks!

Kohapeal saab õppida, kuidas meisterdada tavalisest särgist ökonoomne T-kott, kuidas seda kaunistada ja miks see üldse praktiline on. Juhendaja on Triin Paumer, kes on õppinud tekstiilikunsti Tartu Kõrgemas Kunstikoolis ja hetkel õpib Eesti Kunstiakadeemias kunstiõpetajaks. Peale õppimise on tal Nõmme Noortemajas olnud ka õmblusring, kus enamasti taaskasutati vanu materjale. Ta on ka varem juhendanud projekti Recycle töötuba, mille teemaks oli batika.
Palume kaasa haarata vanu T-särke, värvilisi paelu/kangaid/nööpe ja muid kaunistusi. Kohapeal on nagu alati ka väike valik olemas.

Töötuba ise toimub laupäeval Kristiine keskuse vastas asuvas TeistMOODI töötoas, aadressil Tulika 19, kell 12.00 – 16.00. Saame kokku Kristiine keskuse ees kell 11.50 ja lähme koos töötuppa sealt. Töötuba on kõigile tasuta ning kõik on oodatud. Kui soovite osaleda, siis võtke meiega ühendust meiliaadressil taaskasutusnett@gmail.com ja lisage meili oma nimi ning info, kust te meist kuulsite.

sinu NETT

No comments:

Post a Comment